Rafly & Cristina Samaniri

Eind juni 2014 via Casius.nl voor het eerst contact gehad met Danny. Vanaf het eerste moment een vertrouwd en deskundig gevoel gehad in het advies en contact dat we met Danny hadden. Ondertussen wat andere offertes aangevraagd ter vergelijking. Uiteindelijk er eind september toch uitgekomen met Dannys aanbod. Het ging bij ons om een nieuwbouw eengezinswoning, werkzaamheden: verleggen van alle leidingen, afvoer, loodgieterwerk, elektra, ventilatie etc., kortom alles wat een keuken aan gaat. Daarnaast glasvliesbehang inclusief sauzen (wit) van het gehele huis, woonopp. circa 125m2 en de complete oplevering van onze casco badkamer en aparte toiletruimte, dus van het verleggen van de leidingen, storten van de vloer tot het tegelwerk, sanitair (deels) leveren en plaatsen.

Nadat we de offerte overeen waren gekomen, 1 oktober 2014 gestart met alle werkzaamheden. Uiteindelijk waren Danny en zijn team binnen 6 weken volledig klaar met alle werkzaamheden. Het had zelfs sneller gekund wat danny betreft, maar wij waren zelf afhankelijk van de levering van materialen van onze eigen leveranciers, dus wat dat betreft is alles helemaal naar onze wens verlopen. Danny is erg goed bereikbaar en bij eventuele aanpassingen in onze wensen was Danny meteen behulpzaam en dacht mee in onze wensen en bracht daar een advies op uit. Het is een keer voorgekomen dat we er met onze keukenleverancier achter kwamen dat er een leiding niet goed was gemonteerd. Binnen 1,5 uur stond Dannys elektricien op de stoep om het probleem te verhelpen, helemaal top! Flexibiliteit was dus ook zeker aanwezig.

Kortom; Echt een compliment over de service- en klantgerichtheid van Danny van begin tot eind! Danny is altijd transparant en helder geweest in de communicatie, prijzen wellicht niet de meest goedkoopste maar in ieder geval wel erg scherp en zeker waar voor je geld. We begrepen dat onze opdracht tussen alle drukte door is gepland, gelukkig hebben wij hier helemaal niets van gemerkt. Wij zijn erg tevreden en hebben Danny zelfs al kunnen aanbevelen aan vrienden 😉

Schuiven naar boven
× WhatsApp