REacties van klanten

Jelmer

Danny heeft in mijn appartement diverse werkzaamheden uitgevoerd waaronder het stucen en het sauzen van het gehele appartement. Tevens is ook het toilet gerenoveerd en zijn er twee radiatoren geplaatst. Ben zeer tevreden en alles prima verlopen. Een aanrader, vaklui! Bedankt voor de goede service!

Familie van Dokkum

Eind 2017 heeft dekker onderhoud onze badkamer geplaatst. Het plaatsen van een badkamer vraagt diverse expertises. Loodgieter en installatie werk, tegelzetten, stucen, schilderen ed. Dekker onderhoud heeft dit allemaal vakkundig georganiseerd en uitgevoerd. We zijn zeer tevreden dat alles binnen de planning kon verlopen. Danny zelf had hier een belangrijke rol in. Vooraf controleerde hij of alle materialen aanwezig waren en in voldoende maten. Bij de levering was iets mis gegaan waardoor er een ronde en een vierkante afdekplaat was. Ook de douchekoppen waren niet gelijk. Vanwege de goede contacten die Danny met de leverancier heeft waren de materialen die vervangen moesten worden op tijd aanwezig. Ook de tegels die te kort waren konden op die manier op tijd worden aangevuld. Dit maakte het mogelijk de planning te halen. Naast ern gedegen werk en planning was het ook fijn dat Danny mee dacht over de details met betrekking tot hoe de regels het best tot hun recht komen en de juiste lcatie van douchekoppen, bedoeningen en dergelijke. Tien tijdens het werk bleek dat het luchtafvoerkanaal niet op een fijne plek zat voor het plaatsen van een wand voor de douche heeft hij ala minuut een oplossing bedacht en uitgevoerd zodat de badkamer zo mooi werd als we vooraf hadden gehoopt. Kortom voor een volgende klus zou ik zeker weer bij hem aankloppen. Dank je wel danny ( en zijn team).

Henri en Claudia

In onze oude woning had Danny het stucwerk van alle wanden en afwerking voor ons gedaan en waren toen zeer tevreden. Maar na lang nadenken het besluit genomen om te gaan verhuizen. Natuurlijk was het werk van Danny niet de reden hiervan. In ons nieuwe woning moest er toch wel weer wat worden gedaan en dan is de keuze erg makkelijk voor een goede vakman. We hebben dus weer contact gezocht met Danny en onze wensen kenbaar gemaakt en dit was voor hem geen probleem. De bedoeling was om het plafond glad te maken en de wand bij de open haard te voorzien van betonstuc. Alles volgens planning uitgevoerd ondanks dat het vakantie tijd was dus complimenten hiervoor. Het werk was gedaan en helaas was de kleur van het betonstuc niet de verwachte kleur die wij hadden uitgezocht. Dit met Danny besproken en na overleg netjes opgelost. NU de donkere dagen weer voor de deur staan gaat er meer verlichting branden en zagen wij wat oneffenheden op het plafond. Hier contact over gehad met Danny en is de dag erna gelijk komen kijken wat er was. Waar vind je nu nog vakmannen die voor hun product staan. Danny gaf direct toe dat het niet goed was en gaf gelijk aan dat het helaas hersteld moest worden. Ik gaf aan dat het eventueel ook later mocht maar hij stond erop dat het zo snel mogelijk op te willen lossen. Waanzinnige reactie! Na een weekje in de troep te zitten is het plafond super strak en weer netjes geschilderd ( ook complimenten aan de schilder natuurlijk). Danny en de mannen. Bedankt voor deze waanzinnige goede service!

Fam Hartog

Onze gesloten gashaard door bedrijf van Danny laten stuken. Perfect! Keurige knul die hele dag hard gewerkt heeft. Echt een vakman. Aanrader!

Fam. Wiersma

Voor aanvang van de werkzaamheden van Danny Dekker en zijn team zijn we goed geadviseerd en hebben goede keuzen kunnen maken voor de inrichting en tegels van de badkamer. Danny is daarna begonnen met de werkzaamheden, sloop, loodgieter, electra, tegels en afwerken. In een korte tijd is alles gerealiseerd door een fantastisch samenwerkend team en zeer goede planning en netjes gewerkt. Het resultaat is heel mooi met de inrichting afkomstig van Sanisale Sliedrecht en het vakmanschap van Danny en team. We zijn bijzonder tevreden. Danny, bedankt!

Boudewijn en Juliette

Eind vorig jaar heeft Danny bij ons meerdere herstelwerkzaamheden uitgevoerd en de badkamer opgeknapt. We zijn enorm blij met het resultaat! Danny werkt met stuk voor stuk vakmensen die hun werk heel goed uitvoeren. Ze denken mee over oplossingen en inrichting, en zijn heel fijn in omgang. Super service! De volgende klus kloppen we zeker weer bij Danny aan, echt een aanrader. Bedankt!

Juriaan en Esseline

We kunnen Danny Dekker en zijn mannen zeker aanraden. In eerste instantie hebben we ze benaderd voor stuken van onze nieuwbouw woning. Maar uiteindelijk bleek dat ze veel meer konden en hebben we ook het hele huis laten sausen, de badkamer en toiletten laten plaatsen en diverse ruimtes laten voorzien van mooie betegeling op vloer of muur. De afstemming met Danny was altijd goed. Hij maakte een duidelijke planning en kwam afspraken na. Toen er iets mis ging, werd dat keurig opgelost. De stukadoors hadden per ongeluk het badkamermeubel beschadigd, dus werd er direct door Danny een nieuw exemplaar gehaald om het beschadigde exemplaar te vervangen. Erg fijn, want waar gewerkt wordt kan wel eens iets fout gaan. Dan is het vooral fijn om te zien dat het goed wordt opgepakt. Wij raden ze zeker aan.

Willem

Na ruim 2 jaar ging onze wc-bril kapot. Danny heeft uitgezocht of er nog garantie op zat en heeft – toen dat niet het geval bleek te zijn – alles netjes opgelost. Top dus!

Sophie

Danny en zijn team hebben het nieuwe appartement van mijn moeder prachtig opgeknapt! Ze hebben alles gesaust, al het houtwerk gedaan, plinten geplaatst en de keuken getegeld. Het ging snel, zeer nauwkeurig en de communicatie was erg prettig. Danny voelde heel goed aan wat belangrijk voor mijn moeder was en dacht dan ook goed mee. Het appartement ziet er uit als nieuw. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan als je op zoek bent naar vakkundigheid.

Paola Freling

op 2 juni j.l. zijn Danny en zijn team begonnen aan het slopen van mijn oude badkamer, Aad en Patrick(kleine Patrick) deden dat heel systematisch en snel! sloopwerk duurde 1 dag, alles keurig afgevoerd. Dag erna kwam Patrick de loodgieter erin voor leidingen verleggen en vernieuwen etc. ook nog nwe afvoer voor toilet maken naar beneden, dat was in 2 dagen gedaan. Plaatsen bad en douchebak. Toen begonnen met verstevigen van wanden en vloer, met dikke platen en daarover ook nog groene gipsplaten. Al een stukje begonnen met tegelen. Toen even 3 dagen niets (Pinksterweekend)dinsdag weer verder met tegelen wand en vloer. toen het stuc en kitwerk, daarna op vrijdag het afmonteren van kranen, douchewanden, wandmeubel etc. Buiten het sauzen (week erna op donderdag) hebben ze de klus in 9 werkdagen gedaan! een Top prestatie! Goed overleg, meedenken en vooral doorgaan! Het is een goed team wat echt op elkaar is ingesteld. Zeker een aanrader voor je verbouwing! En het zijn ook nog eens fijne mensen om over de vloer te hebben! Ook best belangrijk. Kortom ik zag er erg tegenop maar het is me 100% meegevallen dankzij Team Danny!

Rafly & Cristina Samaniri

Eind juni 2014 via Casius.nl voor het eerst contact gehad met Danny. Vanaf het eerste moment een vertrouwd en deskundig gevoel gehad in het advies en contact dat we met Danny hadden. Ondertussen wat andere offertes aangevraagd ter vergelijking. Uiteindelijk er eind september toch uitgekomen met Dannys aanbod. Het ging bij ons om een nieuwbouw eengezinswoning, werkzaamheden: verleggen van alle leidingen, afvoer, loodgieterwerk, elektra, ventilatie etc., kortom alles wat een keuken aan gaat. Daarnaast glasvliesbehang inclusief sauzen (wit) van het gehele huis, woonopp. circa 125m2 en de complete oplevering van onze casco badkamer en aparte toiletruimte, dus van het verleggen van de leidingen, storten van de vloer tot het tegelwerk, sanitair (deels) leveren en plaatsen.

Nadat we de offerte overeen waren gekomen, 1 oktober 2014 gestart met alle werkzaamheden. Uiteindelijk waren Danny en zijn team binnen 6 weken volledig klaar met alle werkzaamheden. Het had zelfs sneller gekund wat danny betreft, maar wij waren zelf afhankelijk van de levering van materialen van onze eigen leveranciers, dus wat dat betreft is alles helemaal naar onze wens verlopen. Danny is erg goed bereikbaar en bij eventuele aanpassingen in onze wensen was Danny meteen behulpzaam en dacht mee in onze wensen en bracht daar een advies op uit. Het is een keer voorgekomen dat we er met onze keukenleverancier achter kwamen dat er een leiding niet goed was gemonteerd. Binnen 1,5 uur stond Dannys elektricien op de stoep om het probleem te verhelpen, helemaal top! Flexibiliteit was dus ook zeker aanwezig.

Kortom; Echt een compliment over de service- en klantgerichtheid van Danny van begin tot eind! Danny is altijd transparant en helder geweest in de communicatie, prijzen wellicht niet de meest goedkoopste maar in ieder geval wel erg scherp en zeker waar voor je geld. We begrepen dat onze opdracht tussen alle drukte door is gepland, gelukkig hebben wij hier helemaal niets van gemerkt. Wij zijn erg tevreden en hebben Danny zelfs al kunnen aanbevelen aan vrienden 😉

Angelique Heinsbroek

Wij hebben naar volle tevredenheid onze woonkamer, gang, overloop, trapopgang t/m zolder en zolderwanden door Danny’s bedrijf laten spachtelputzen. De communicatie verliep prima en de mannen waren binnen 2 dagen klaar! Topprestatie aangezien er voor ons haast bij was. Wij raden vrienden, kennissen en familie nu al aan om Danny’s bedrijf in te schakelen voor klussen!
Danny & mannen bedankt voor jullie inzet en mooie werk!

Jacqueline

Eindelijk mijn 1e koophuisje op het Noordereiland, maar uit 1981 en nooit wat aan gebeurd. Bij Danny en zijn mannen was ik aan het goede adres. stucen, verlaagde plafonds, inbouwspotjes, hangend toilet, tegelwerk en niet te vergeten het neusje van de zalm de beton cire in de douche. Alles werd geregeld, praktische tips en constant meedenken.
Dank je wel dat je er zo iets moois van heb gemaakt!

IJlie

In december het plafond van de kamer laten stucen en sauzen + 3 kamers boven idem dito. Alles prima uitgevoerd; netjes, op tijd en professioneel. Ook de spachtelputz in de keuken ziet er mooi uit. Danny via het internet gekozen. Dit is een zeker een goede keuze geweest. Geen twijfel mogelijk; professionele mensen!

Anton en Janny Coster

Danny Dekker en zijn medewerkers hebben in ons appartement (circa 220 m2) de plafonds en wanden gerepareerd, glad gezet en geschilderd. Vanaf het offertetraject tot en met de oplevering/facturatie is alles naar volle tevredenheid verlopen. Alle afspraken werden nagekomen, ze waren flexibel in hun tijd i.v.m. onze gewijzigde planning. Iedereen was voorkomend, vriendelijk en professioneel. Wij zijn erg tevreden en zullen hen zeker aanbevelen!

Wim van Belzen

Een prettige samenwerking en het gevoel echt klant te zijn.
Stucwerk:
– voorstrijken van de wanden ivm hechting stucwerk
– stucen van de wanden sausklaar. ( in totaal 28 m2 )

Sauswerk wanden:
– licht opschuren van de gestuucte wanden
– sausen van de wanden in de door uw aangeleverde verf. ( in deze prijs is rekening gehouden,dat de wanden meerder malen gedaan moeten worden. )

Sauswerk plafond:
– sausen van het plafond in de kleur wit . In totaal 11 m2.

Alle afspraken zijn nagekomen tegen de vooraf afgesproken vaste prijs.

Lenie en Ger de Bruin

Dit voorjaar hadden wij door omstandigheden plotseling een Stukadoor nodig via Internet een oproep geplaatst voor een offerte, na 5minuten telefoon. Danny of hij de volgende morgen langs kon komen om het werk te bekijken, maar Danny kon meer zei hij, de andere morgen hadden wij een zeer uitgebreide en scherpe offerte in huis voor de complete verbouwing van ons appartement.
Deze verbouwing omvatte alle denkbare disciplines ( timmerwerk, loodgieter ,elektricien, tegelwerk,stukadoor,metselwerk enz.). Het werk was ruim binnen de afgesproken tijd gereed en was door Danny en zijn team tot onze volle tevredenheid uitgevoerd ,en niet onbelangrijk afspraak was afspraak. Het team van Danny bestaat uit een aantal zeer voorkomende vakmensen waarbij je enkel maar uitschieters naar boven hebt en geen enkele naar beneden. Hartelijk dank voor de vlotte en goede samenwerking

Gert en Heleen

Onze volledige nieuwbouwwoning is door Danny Dekker en zijn medewerkers op voortreffelijke wijze van stuc en sauswerk voorzien. Bij vragen werd er snel, flexibel en adequaat gereageerd. Kortom een prettige samenwerking. Van harte aanbevolen!

Stef Flipse

I.v.m. waterschade heb ik het plafond opnieuw laten stucen en de wanden opnieuw laten spachtelputzen. Het was even zoeken naar een goed bedrijf en de vele goede referenties hebben mij over de streep getrokken. Nu ben ik een ervaring rijker en kan ik de goede refenties alleen maar onderschrijven! Er is prima werk geleverd en ik beveel dit bedrijf van harte aan!

Ashley Hofmann

Afgelopen maandag hebben de mannen van D. Dekker Onderhoudsbedrijf onze woonkamer en keuken gesausd. Binnen een dag was alles weer strak en netjes. De mannen gingen professioneel te werk en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Een absolute aanrader!

Willem en Marion

Zeer prettige samenwerking waarbij voortdurend overleg is! De mening EN de tevredenheid van de klant staan bij Danny hoog in het vaandel. Ook bij onverwachte problemen kun je bij Danny terecht!! Hij zoekt samen met de klant een passende oplossing. We zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat! Danny bedankt!

Martijn

Danny en zijn jongens hebben in de eerste week van januari mijn gehele appartement gestuct. Hierbij zijn een groot aantal oneffenheden volledig weggewerkt. Ik ben dan ook ontzettend tevreden met het resultaat het kan Danny voor zijn werkzaamheden bij een ieder aanraden

Wim en Simone

Wij hebben net een flinke verbouwing achter de rug, verzorgd door Dekker Onderhoud. Onder andere een nieuwe badkamer en toilet, nieuwe tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk, latex spuiten, electra, muren plaatsen, verlaagde plafonds, etc. We zijn erg tevreden over het resultaat en daarnaast vonden wij de communicatie met Dekker Onderhoud erg prettig verlopen. Korte lijnen en flexibel indien nodig. Kortom, wij raden dit bedrijf van harte aan.

M.Hijmensen en I. Mabesoone

Wij zijn tevreden over het resultaat en kunnen D. Dekker onderhoud van harte aanbevelen. Korte lijnen en snel schakelen zorgen voor een prettige samenwerking

Martin Hijmensen en Ingrid Mabesoone

D. Dekker onderhoud heeft bij ons een hele verdieping verbouwd van een werkplaats naar woon- werk en slaapverdieping. Stucwerk, tegelwerk en natuurstenen vloer leggen zijn keurig uitgevoerd.
Wij zijn erg tevreden over het resultaat. We kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.

A. van Hoorn

Met dank aan Danny, Patrick en Aat hebben we nu een prachtige badkamer. Erg vakkundige mensen die goed meedenken met onze wensen. Niets dan lof. Zeker een aanrader!

Daan en Tessa

Afgelopen december hebben we onze badkamer laten plaatsen door Onderhoudsbedrijf Dekker. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en de badkamer is erg netjes opgeleverd. Danny is flexibel en als hij iets belooft, dan gebeurt het ook. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk en het contact met Danny.

David

Via Casius zijn wij aan Onderhoudsbedrijf D.Dekker gekomen. Dit bedrijf heeft in onze nieuwe woning de tegelvloer gelegen. Wij zijn erg tevreden over het resultaat.
Alles was netjes binnen de termijn opgeleverd. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die een tegelvloer wilt laten leggen.

Chantal en Marco

Enige tijd geleden Danny ingeschakeld voor het stucen en sausen van de woonkamer en hal. Prima werk geleverd. Het kleuradvies dat is gegeven heeft ons een mooie lichte woonkamer opgeleverd. Afspraken prima nagekomen, prettig communiceren bij vragen en/of wijzigingen. Zal Danny zeker aanbevelen in de vriendenkring.

Joop en Kitty van der Windt

Via “Stucadoorsoffertes”hebben wij het adres van Danny Dekker gekregen.Zijn offerte zag er goed en gespecificeerd en betrouwbaar uit.Ook de afspraken is hij steeds goed nagekomen.
Het werk zoals de plafonds en de in kleur gespachtelputste wanden zien er prima uit. Onze vrienden en kennissen roemen ook het werk. Van harte aanbevolen.

Martijn Meijers

Wij hebben nagenoeg de hele verbouwing door Danny laten uitvoeren. Dus niet alleen het stucwerk, maar ook de badkamer, toilet, wanden plaatsen, verleggen van elektra en verplaatsen van leidingwerk. Allround onderhoudsbedrijf. Duidelijke communicatie, afspraak=afspraak, denkt mee over oplossingen en houd je op de hoogte van alle ontwikkelingen. En daarbij een scherpe prijs. Ik kan iedereen aanraden gebruik te maken van Danny zijn diensten. Vakwerk!

Gijs en Maaike de Kock

Via mond tot mond-reclame zijn wij bij onderhoudsbedrijf D. Dekker uitgekomen voor het verrichten van diverse werkzaamheden in onze nieuwe woning. Onder meer zijn het plafond en de muren in de woonkamer gestuct en deels gesausd, is er een koof in de keuken geplaatst, zijn de toiletten geheel betegeld en gemonteerd en zijn de muren van de slaapkamers gespachtelputzt.

Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Het werk is goed uitgevoerd. De communicatie met Danny verloopt perfect. Afspraken worden nagekomen. Alle werkzaamheden zijn binnen de geplande tijd verricht, zelfs nadat wij verzocht hadden om nog wat extra werk te verrichten. Danny is volledig transparant over bijvoorbeeld de prijs (ook van meerwerk na het uitbrengen van de offerte) en denkt mee waar nodig. Wij kunnen Danny aan een ieder aanbevelen.

Nancy en Stephan

Danny levert goed werk. Hij is tevens zeer flexibel in werktijden en het bijstellen van offertes. Wij wilden op de dag zelf de offerte nog naar beneden bijstellen en dit leverde geen enkel probleem op. Danny denkt mee voor oplossingen bij problemen en komt zijn afspraken na.

Jan & Anja Molendijk

Hebben ons plafond in de kamer en keuken laten opknappen, stucen en spuiten. Het resultaat is prima. Gemaakte afspraken worden keurig nagekomen. Wie in zee gaat met Danny krijgt daar absoluut geen spijt van!

Arie van Loon

Snelle en correcte offerte ondanks dat het plafond vanwege schroten niet te zien was. Keurige prijs! Plafond netjes glad gestuct! Verder flexibel ingespeeld op het bewerken van de muren. Dus ook nog mooie spagtelputz wanden! Ik kan iedereen die een stukadoor nodig heeft Danny aanbevelen!

Niels

Hele goede service en goed vakwerk. Zeer tevreden.

Fam. Jansen

Onderhoudsbedrijf D.Dekker heeft bij ons thuis de woonkamer glad gestuukt en dit is ons prima bevallen. Alles werd netjes afgeplakt en alle afspraken eerder netjes nagekomen.
Verder werd en ook netjes opgeruimd. Wij zouden de volgende keer weer de werkzaamheden door dit bedrijf laten den.

Esther & Gerrit

Snelle en correcte offerte. Stuc- en schilderwerk van plafonds strak en mooi uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden!

Diana

Onder uitstekend toezicht van Danny is onze badkamer en toilet grondig gerenoveerd. Het was een fantastisch team dat beleefd, vrolijk en hardwerkend de klus heeft geklaard.
De communicatie met Danny was uitstekend; alles werd in goed overleg gedaan.
de klus was voor planning geklaard!

Annette

Sinds vandaag mag ik genieten van een fantastisch mooie badkamer die door Danny Dekker en zijn team is gemaakt. Het is nog mooier geworden dan ik hoopte (en mijn verwachtingen waren hoog!). Toen de douchebak onverwacht niet heel vlak geplaatst kon worden omdat de vloer te dun was, is een prima oplossing aangedragen. Er was sprake van een prima organisatie van zeer professionele en vriendelijke mensen, zodat alles binnen een relatief korte tijd en zonder al te veel stress gerealiseerd kon worden. Heel veel dank!!

Bert & Ingrid van Dongen

Een badkamer-en-suite beneden en nieuwe badkamer met apart toilet boven….

Al helemaal enthousiast geworden door de tekeningen, voorbereid op een grote verbouwing. Maarliefst 5 weken lang, 6 dagen per week vakmannen over de vloer.
Het was een grote ingreep, maar het feit dat je 1 aanspreekpunt hebt en een geweldig klusteam wat zeer goed op elkaar ingespeeld is, maakte alles goed. Er is heel goed geluisterd naar onze wensen en al die wensen zijn geweldig uitgevoerd.
Één en al lof voor de aanpak, de communicatie en de uitvoering.
Super gasten om over de vloer te hebben. Wij kunnen niet anders zeggen dan, dat we zeer tevreden zijn over dit team en de uitvoering .
Echt een aanrader om dit bedrijf in de arm te nemen!

Schuiven naar boven
× WhatsApp